top of page
u.png

Onze kantoren zijn terug open!

19 feb. 2022

Het was niet altijd makkelijk, maar wel tof de laatste maanden

Sinds de maatregelen over het verplichte thuiswerk die de overheid ingevoerd heeft vanaf november 2021 hebben onze consulenten zich met hart en ziel ingezet vanuit hun thuis om onze huishoudhulpen en klanten te ondersteunen.

Dat het niet altijd makkelijk was zal wel een understatement zijn!

Zo heeft Lindsey door de verbouwingen bij haar thuis meermaals met verkleumde vingers een mail of sms moeten versturen, de telefoon beantwoorden ging haar gelukkig iets makkelijker af. Onze jongste, Femke, had dan weer een gebrek aan ruimte en snakte ernaar om terug op kantoor aanwezig te kunnen zijn. Het was dan ook een godsgeschenk voor haar dat de maatregelen versoepeld werden, maar alsof het niet mocht zijn moest ze de eerste week toch weer thuisblijven vanwege COVID ☹

Caroline daarentegen heeft met volle teugen genoten van het thuiswerk, alleen mocht haar internetkabel toch juist iets langer zijn. Maar dat er voor haar een trend is gezet is ontegensprekelijk. En last but not least Marlies, de blokken vlogen haar regelmatig om de oren maar gelukkig zonder ernstige gevolgen. Maar of haar kinderen ook zo blij zijn dat mama terug naar kantoor gaat valt nog af te wachten.

Onze 4 straffe consulten zetten zich nog altijd even hard in, maar nu terug vanaf kantoor. Je bent dan ook steeds welkom tijdens onze kantooruren op kantoor, of telefonisch op elke dag van 08.00u - 12.15u en van 13.00u tot 16.30u. Kijk snel op onze contactpagina voor de openingsuren van jou kantoor in de buurt.

bottom of page