top of page
u.png

U’nik huishoudhulp is in volle groei

19 nov. 2021

U’nik huishoudhulp is in volle groei en zoekt nieuwe unieke collega’s

U’nik is in volle groei en heeft grote ambities voor de toekomst, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe, toffe, unieke collega’s om samen andere mensen te helpen in het huishouden.

U’nik is een toegankelijke organisatie waar er veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de collega’s: zo kan een huishoudhulp zelf de uren kiezen, krijg je regelmatig opleidingen en staan de kantoormedewerkers altijd klaar om te helpen.

Kiezen voor U’nik betekent terechtkomen in een team met 200 toffe huishoudhulpen en een goede verloning. Zo geven wij natuurlijk de standaard vergoedingen in de sector zoals eindejaarspremie, vakantiegeld, kledijvergoeding en kilometervergoeding.

Maar wij doen graag iets extra, daarom betalen wij meer dan het minimumloon en zijn maaltijdcheques vanaf de eerste dag bij ons heel normaal. Nieuwe werknemers krijgen een vergoeding voor de klanten die ze meenemen en bestaande werknemers krijgen bij een jubileum ook een mooie premie.

Heb jij zin om voor ons te komen werken, of ken je iemand die zich bij ons goed zou voelen?
Contacteer ons dan snel.


Unik is een vaste waarde in de regios Midden-Limburg (Zonhoven, Hasselt, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren) en Maasland (Maaseik, Oudsbergen, Kinrooi, Maasmechelen, Bree, Dilsen-Stokkem).

bottom of page